Eikö seksi suju? Tässä voi olla syy

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kesä kannustaa monia pariskuntia kiihkeisiin ja kuumiin seksikokeiluihin. Hikisimmällä hellekaudellakin voi kylmä tuulahdus puhaltaa lemmenluolaan. Pariskunta saattaa jopa kyseenalaistaa suhteensa tilan, jos petileikit eivät onnistu toivotulla tavalla.

Nyt Glamour-lehti kertoo suurimmat syyt makuuhuoneen väljähtyneeseen tunnelmaan. Väärän nimen voihkaiseminen hekuman hetkellä saa luonnollisesti kumppanin kiristelemään hampaitaan kesken aktin. Rakastaja haluaa tietää olevansa ainoa mielessäsi, joten soperra nautinnon kuohuissa vain hänen nimeään ääneen.

Kauniimman sukupuolen edustajien tiedetään silloin tällöin teeskentelevän orgasmeja vuoteessa. Teeskentelijä pettää kuitenkin eniten itseään, kun hekuman huipentuma jää kokematta. Minimoi salailu ja ohjasta uroksesi oikeisiin otteisiin mukisematta.

Kaksilahkeisen halu herää yksinkertaisista asioista, joskus vain pelkästä kauniiseen naiseen suunnatusta katseesta. Kutsua seksiin ei tarvitse vääntää rautalangasta, eikä siitä tarvitse tehdä vakavaa keskustelua. Pienin vihjailuin kerrot hänelle, että sinun tekee tänään mieli.

Mikään ei viilennä pariskunnan välejä helpommin, kuin laimea rakastelu. Jos rakastaja makaa lakanoilla liikkumattomana kuin lahna, voivat kiihkon värinät toisellakin osapuolella laantua. Miehet ovat esimerkiksi innoissaan rohkeasta naisesta, joka ei pelkää tuoda kiemurtelullaan omaa lisäänsä lemmenleikkeihin.

Idearikkaudesta on hyötyä työelämässä, miksi se ei siis toimisi myös vällyjen välissä? Samojen kaavamaisten liikkeiden toistaminen voi saada pariskunnan haukottelemaan. Omia ideoitaan kannattaa tuoda esille, ja olla myös avoin kumppanin villeille fantasioille.

Lemmekkäillä hetkillä tärkein saattaa unohtua, nimittäin kondomi. Rakastavaiset eivät varmastikaan halua katua kuumimpia nautinnon öitään. Turvaseksi takaa sen, että hekumallisista leikeistä ei tule yllättäviä jälkiseurauksia.