Jennifer Lawrence ”laihdutettiin” photoshopilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence ura on ollut viime aikoina huimassa nousukiidossa. Nälkäpeli-elokuvan Katniss Everdeen -roolihahmoa esittävä Lawrence on nykyään yksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä.

Jennifer Lawrence on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 21 vuotta. Nyt nuoren tähden rajusti muokattu kuva on noussut otsikoihin. Hänet on luokiteltu Hollywood-naistähtien luokassa normaalipainoisiin, sillä hän ei ole langanlaiha. Photoshopatussa nettikuvassa Jennifer Lawrencen painoa on hyödynnetty, jotta ihmiset tiedostaisivat nuorten tyttöjen yleistyvät syömishäiriöt.

QG-lehdessä toukokuussa julkaistussa kuvassa Lawrence nähdään makaamassa selällään alusvaatteisillaan. Näyttelijättären kurvikas kroppa pääsee otoksessa oikeuksiinsa. Toisessa kuvaversiossa tähden vartaloa on hoikennettu rajusti, jotta lehtien tekemien photoshop-muokkausten ero näkyisi selvästi. Oheisissa kuvissa on mukana myös äskettäin julkkisgaalassa ikuistettuja käsittelemättömiä paparazzikuvia.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.