Teini-ikäinen poikabändiläinen innostui Fifty Shades of Greystä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

X Factor -ohjelmassa perustetun One Direction -poikabändin irkkulaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Teinitähden väitettiin aiemmin tänä vuonna iskeneen silmänsä poppari Justin Bieberin tyttöystävään Selena Gomeziin. Sittemmin mies kertoi ihastuksestaan teinitähti Demi Lovatoon.

Nyt 18-vuotias Niall Horan on paljastanut faneilleen kirjamakunsa. Mies on nimittäin innoissaan maailmalla paljon kohua herättäneestä Fifty Shades of Grey -kirjasta. Eroottisen kirjallisuuden uusin bestseller herätti poikabändin komistuksen huomion, kun fani lahjoitti hänelle teoksen. Horan tutustui äitipornoksi nimettyyn kirjaan ja piti yllätyksekseen lukemastaan.

– Eräs tyttö antoi minulle sen kirjan. Luin ensimmäisen sivun ja laskin sen käsistäni. Mutta se kirja oli erinomainen! kertoo Niall Horan Yahoo! Omg -sivustolle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.