59-vuotias opettaja pani teinitytön paksuksi: ”Ei rikos-, vaan rakkaustarina”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat olleet seksisuhteessa alaikäisten oppilaidensa kanssa. Nyt erään amerikkalaisen miesopettajan uutisoidaan joutuneen oikeuteen alaikäiseen sekaantumisesta.

Michiganissa asuva 59-vuotias Krag Sanford tutustui 16-vuotiaaseen teinityttöön kaksi vuotta sitten, kun hän työskenteli Saranac-lukiossa. Opettaja jäi pian tutustumisen jälkeen sairaslomalle, jonka aikana hän aloitti seksisuhteen teinitytön kanssa.

Sopimattomasta suhteesta levisi paljon huhuja koulujen käytävillä. Mies kertoi epäileville työtovereilleen, että parin välit ovat kuin isällä ja tyttärellä. Epäilyistä ilmoitettiin kuitenkin poliiseille, jotka saivat totuuden selville.

Krag Sanford käy parhaillaan oikeudenkäyntiä Kent Countyssa lukuisista seksisyytteistään. Oikeudenkäynnin aikana selvisi, että nykyään 17-vuotias teinityttö odottaa entiselle opettajalleen lasta. Kahdeksannella viikolla raskaana olevan tytön tiedetään pyytäneen tuomarilta armahdusta, koska hän tarvitsee miehen tukea raskautensa takia.

Tuomari ei kuitenkaan toteuttanut teinitytön pyyntöä. Sen sijaan hän määräsi, ettei teinityttö saa olla enää missään tekemisiss keski-ikäisen miehen kanssa. Opettajan mukaan heidän suhteensa ei ole rikos, vaan rakkaustarina. Syyttäjä Chris Becker kertoi MLive-kanavalle, että opettaja tulee saamaan vankeustuomion pyynnöistä huolimatta.