Alaston mies sekoili Tampereella: Poliisit hakkasivat, potkivat ja kaasuttivat

Ohhoh! · Stara.fi

Tampereen Hervanta oli vielä vuosikymmen sitten yksi Suomen pahamaineisimmista lähiöistä, mutta sittemmin meno on hieman rauhoittunut. Aika ajoin sielläkin tapahtuu yhä edelleen kuitenkin räväköitäkin välikohtauksia. Eräs niistä kuvattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä videolle.

Välikohtauksessa alaston mies nähdään riehumassa kadulla. Hän pysäyttää linja-auton ja lopulta raivokohtauksen keskeyttävät ohikulkijoiden lisäksi myös poliisit, joiden pidätystä mies ilmeisesti vastustaa ja hänet kaadetaan rajusti maahan. Pian naispoliisi lyö maassa makaavaa alastonta miestä teleskooppipampulla, jolloin mies potkii takaisin, irtautuu otteista ja saa miespoliisilta kyynelkaasusta kasvoilleen. Katso koko video alta.

Tilanteen rauhoituttua mies makaa pitkään maassa ja lähtee lopulta konttaamaan eteenpäin, jolloin miespoliisi potkii häntä ja kaasuttaa lisää estääkseen miestä pääsemästä ajotielle. Pitkän odotuksen jälkeen paikalle saapuu toinen partio, mutta myös neljällä poliisilla on täysi työ saada mies poliisiautoon. Aamulehti kertoo, että poliisien toimista on käynnistetty poliisitutkinta.