Alex Pettyfer liian laiha strippariksi – lihotti elokuvaroolia varten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijä-malli Alex Pettyfer on saanut viime vuosina suosiota Hollywoodissa ja etenkin naiskatsojien silmissä muun muuassa I Am Number Four -elokuvaroolinsa myötä. Tänä vuonna komistus nähdään Magic Mike -elokuvassa, joka kertoo miesstrippareista.

Nyt 22-vuotias Alex Pettyfer kertoi joutuneensa lihottamaan itseään, jotta hän sai Magic Mike -elokuvaroolin. Nuori näyttelijä keräsi massaa vartaloonsa yli kymmenen kiloa tiukan kuntokuurin ja ruokavalion avulla. Tähden mukaan lihotusprosessi oli vaikea kokemus, sillä hän kertoi, ettei mennyt mielellään kuntosalille.

– Lihottaminen oli vaikeaa, etenkin alkuvaiheessa. Muistan vieläkin, kuinka minua inhotti mennä kuntosalille. En treenaa tällä hetkellä, Alex Pettyfer kertoi Men’s Health -lehdelle.

Elvis Presleyn lapsenlapsen, Riley Keoughin, kanssa kihloissa oleva näyttelijä keskittyy nyt täysillä uraansa. Pettyferin mukaan hänellä on paljon unelmia, joiden toteuttamiseen hän aikoo tehdä paljon töitä. Hän kertoi unelmoivansa muun muuassa ohjaajan työstä.

Alex Pettyfer teki uransa alussa lukuisia mainoskampanjoita muun muuassa Burberry-merkille. Mallintöiden avulla hän tutustui kameroiden takana oleviin tekijöihin ja sai napattua itselleen pääroolin Tom Brown’s Schooldays -televisiosarjasta vuonna 2005. Hänet tullaan näkemään tulevina vuosina muun muuassa elokuvissa The Butler ja Diamond Dogs.