Ashley Tisdale on häikäisevä ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashely Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, mutta pari palasi pian takaisin yhteen.

Nyt Ashley Tisdale on viettänyt 27-vuotissyntymäpäiviään ystäviensä ja kumppaninsa kanssa. Heidät kuvattiin nautiskelemassa auringosta Malibun rannalla. Ruskettunut Disney-tähti sai muun muuassa suukon poikaystävältään auringon alla. Kaunottaren yllä nähtiin vaaleanvihreät bikinit ja lyhyet farkkushortsit.

Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.