Katy Perry erotettiin koulusta: ”Seksikohtaus puun kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa, dokumenttielokuvansa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajattaren huhuttiin vastikään suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan sydänsurujensa takia.

Nyt 27-vuotias Katy Perry paljasti saaneensa opiskeluvuosinaan lähtöpassit koulustaan härskin tempauksen takia. Kristittyjen vanhempiensa kasvattama poptähti erotettiin koulusta, koska hän esitteli seksiliikkeitä näytelmäharjoituksen aikana. Perryn mukaan opettajat eivät pitäneet siitä, kun hän nylkytti puuta koulutovereidensa edessä.

– Minut erotettiin kuudennella luokalla koulusta, koska nylkytin puuta. Esitin näytelmässä Afroditea ja rakastettuani esittävä koulukaverini ei ollut sinä päivänä koulussa. Käytin puuta kumppaninani, Katy Perry kertoi Female First -sivuston mukaan.

Laulajatar kertoi elämänsä olleen hyvin vaikeaa viimeisten kuukausien aikana. Avioerosta murtunut Katy Perry on kuitenkin sitä mieltä, että hän tulee vielä saamaan uuden mahdollisuuden rakkaudessa. Tähden mukaan hän ei kadu mitään, sillä myös huonoilla kokemuksilla on hyvät ja opettavaiset puolensa.

Katyn ex-mies Russell Brand nähdään parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.