Kimi Räikkönen testaa tänään Batman-autoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Kimi Räikkösen F1-talli Lotus tekee yhteistyötä uuden Yön ritarin paluu –elokuvan kanssa. Lotuksen F1-tiimi tekee yhteistyötä elokuvan kanssa Silverstonen kisan aikana. Yhteistyön kunniaksi Lotuksen F1-autoja, ajajien kypäriä ja ajohaalareita koristavat Batman-logot.

Yön ritarin legendaarinen Batmobile Tumbler ja moottoripyörä Batpod nähdään Silverstonen radalla Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin kanssa tänään torstaina 5. heinäkuuta. Myös suomalaiset pääsevät ihastelemaan lähietäisyydeltä Yön ritarin paluun Batpodia, kun moottoripyörä saapuu Helsingin Tennispalatsille torstaina 26. heinäkuuta.

Oscar-voittaja Christian Bale nähdään jälleen pääosassa Bruce Waynen ja Batmanin kaksoisroolissa. Hänen lisäkseen rooleihinsa palaavat Oscar-voittajat Michael Caine ja Morgan Freeman ja Gary Oldman. Uusina kasvoina nähdään Anne Hathaway Selina Kylen ja Kissanaisen kaksoisroolissa, Tom Hardy Banen roolissa, Oscar-voittaja Marion Cotillard Miranda Taten roolissa ja Joseph Gordon-Levitt John Blaken roolissa. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Christopher Nolan ja Jonathan Nolan.