13-vuotias Lily-Rose Depp teinityttöjen uusi trendsetteri?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp erosi äskettäin pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Deppin on sittemmin kerrottu jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Johnny Deppillä ja Vanessa Paradisilla on yhteinen 13-vuotias teinitytär Lily-Rose Depp, joka on tähän saakka pysytellyt poissa julkisuudesta. Viisi vuotta sitten vanhemmat kuitenkin vihjasivat, että Lily-Rose tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtymään poptähdeksi. Vielä ura ei ole käynnistynyt, mutta nyt neitokaisesta leivotaan teinityttöjen uutta trendsetteriä.

Vanessa aloitti oman musiikkiuran 14-vuotiaana ja hän kertoi aiemmin toivovansa tyttärensä aloittavan uran häntä aikaisemmin. Lily-Rose voi siis levyttää vielä kuluvan vuoden aikana. Nyt teinityttö on kuvattu shoppailemassa.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Parasisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.