Tästä tiedät, että juominen meni överiksi – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Humalatila saattaa saada järkevimmänkin ihmisen tekemään yllättäviä asioita. Estojen vapautuessa moni henkilö voi tuntea kiusausta esimerkiksi laulamiseen.

Nyt eräs mieshenkilö huvittaa uudella verkkovideolla, joka saattaa olla seuraava nettihitti. Tuhdissa humalassa oleva miekkonen nimittäin lauleskelee videolla kissalleen romanttisen serenadin. Lattialle rojahtava mies esittää lemmikilleen Sealin tunnetuksi tekemän Kiss From a Rose -hittiballadin.

Tragikoomisella videolla mies herättää esityksellään vilunväristyksiä jopa kissassaan, joka yrittää moneen otteeseen paeta innostuneen isäntänsä otteesta. Mies raahautuu lattialla kissaa kohti ja takertuu lemmikkiinsä kuin viimeiseen oljenkorteen. Lopulta humalainen päästää pakenevan mirrin käsistään, ja hyräilee kappaleensa viimeiset sävelet pää lattiaan haudattuna.