Tämä video voi palauttaa uskosi ihmisyyteen – katso tunteikas kooste

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita, joilla pyritään herättämään ihmisten tietoisuutta tärkeistä asioista. Nyt eräs hyvän mielen video näyttää todellisia tilanteita, joissa ihmiset ovat alkaneet auttaa tarvitsevia.

Videolla nähdään muun muassa, kun ohiolainen urheilija auttaa kilpatoverinsa maaliviivan yli omasta voitostaan välittämättä. Video viestittää anteliaisuuden merkityksestä, ja miten pienikin teko voi vaikuttaa toisen ihmisen elämään. Verkkovideolla eräs ravintola ja pesula tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi työttömille ja kodittomille.

Video muistuttaa suvaitsevaisuudesta ja välittämisestä, ja siinä näytetään ihmisiä pelastamassa pulaan joutuneita kissanpentuja ja lampaita. Sydäntä hellyyttävä on myös kohta, jossa chigagolaiset kristityt pyytävät anteeksi homoseksuaaleilta pride-kulkueen aikana. Kristityt pahoittelevat homofobiaansa, ja saavat lämpimän vastauksen heitä halaavilta homoilta.