Hulvaton CIA-agenttipila leviää verkossa – säikähtäisitkö itse?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ed Bassmaster -niminen mies on julkaissut YouTube-palvelussa lukuisia videoita, joissa hän jäynäyttäää ihmisiä esimerkiksi keskellä katua. Videot ovat keränneet jo miljoonia katsojia. Nyt mies on tehnyt näyttävän pilan Yhdysvaltojen Santa Monicassa.

Koomikko esittää verkossa julkaistulla videolla salaperäistä CIA-agenttia, joka tarkkailee kadulla olevia ihmisiä. Tummaan pukuun ja aurinkolaseihin pukeutunut Ed Bassmaster on valinnut uhreikseen lukuisia ihmisiä, jotka ovat todella ihmeissään miehen epäilyttävistä toimista.

Videon alussa nähdään pätkä, jossa raitapaitainen mies istuskelee tuolilla. CIA-agentiksi tekeytynyt koomikko seisoo miehen takana ja ”raportoi” poliisivoimille mikrofonin välityksellä kohteen liikkeistä. Pilan uhriksi joutunut henkilö muun muuassa lähestyy hämmentyneenä agenttia, joka poistuu liikkeen jälkeen nopeasti paikalta pyytäen apua taustavoimilta.