Diane Kruger ei muista syödä: ”Olen liian laiha”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime aikojen syrjityimmistä kaunottarista on Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty.

Nyt 35-vuotias Diane Kruger kertoi olevansa huolissaan painostaan. Näyttelijäkaunottaren mukaan hän on laihtunut huimasti viime viikkojen aikana, sillä hän ei ole muistanut syödä kiireisen työaikataulunsa takia. Tähti kertoi pitävänsä itseään aivan liian laihana.

– Olen liian laiha tällä hetkellä, koska sain juuri purkitettua elokuvan kuvaukset ja matkustan paljon. Jos olen todella kiireinen, niin en muista syödä, Diane Kruger kertoi HELLO!-lehdelle.

Näyttelijäkaunotar kertoi tarkkailevansa ruokavaliotaan silloin, kun hän muistaa ravita itseään. Kruger välttelee einesruokia ja suosii luomuruokaa. Tähti pitää huolta vartalostaan muun muuassa urheilemalla ulkoilmassa.

Saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.