Frank Ocean tuli kaapista: ”Ensirakkauteni oli mies”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-laulaja Frank Ocean ei ole vielä saavuttanut maailmanlaajuista kuuluisuutta, mutta miehen ura on kuitenkin nosteessa kotimaassaan. Ocean on tehnyt kappaleita monille menestysartisteille, kuten Justin Bieberille, John Legendille ja Beyonce Knowlesille.

Nyt 24-vuotias artisti on tullut ulos kaapista. Frank Ocean kertoi biseksuaalisuudestaan aiemmin tällä viikolla verkkosivujensa välityksellä. Laulaja paljasti tavanneensa 19-vuotiaana elämäänsä värisyttäneen miehen.

– Neljä kesää sitten tapasin miehen. Vietimme sen kesän yhdessä. Hän oli ensirakkauteni, se muutti elämäni, kertoo Frank Ocean verkkosivuillaan.

Oceanin rakkaustarina ei päättynyt onnellisesti, sillä rakastettu ei lopulta vastannut hänen tunteisiinsa. Mies kiittää kirjoituksessaan ensirakkauttaan heidän yhteisistä kokemuksistaan. Laulaja kertoo vielä lopuksi vapauden tunteesta, jonka hän koki päästäessään rakastetusta irti.

Ocean, oikealta nimeltään Christopher Breaux, on julkaissut kaksi singleä. Kappaleet Novacane ja Swim Good ovat molemmat saavuttaneet listamenestystä. R&b-laulaja työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan. Channel Orange -albumi on määrä julkaista 17. heinäkuuta.