Janice Dickinson joogasi peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin huonolla menestyksellä käväissyt Janice Dickinson on todennäköisesti maailman tunnetuin mallimamma, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. Entinen supermalli on kuitenkin yhä edelleen ikäisekseen huimassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Äskettäin plastiikkakirurgi Anthony Youni totesi, että Dickinson näyttää käyneen kaikissa mahdollisissa kauneusleikkauksissa. Nyt hänet on kuvattu Malibussa, jossa neitokainen nautiskeli vapaapäivästä joogaamalla. Neitokainen näytti olevan varsin 57-vuotiaaksi.

Janice Dickinsonin kasvot ovat muuttuneet hurjasti vuosien aikana. Kaunotar poseerasi aikoinaan Vogue-lehden kansikuvassa, ja häikäisi tuolloin luonnonkauneudellaan. Sittemmin plastiikkakirurgien veitsiin luottava mallimamma on turmellut kasvonsa muun muuassa ryppyjen silottaja-aineilla.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.