Justin Bieber raivostui toimittajalle – paiskasi luurin korvaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on markkinoinut viime päivinä Believe-hittialbumiaan, joka nousi äskettäin muun muuassa Billboard-listan myydyimmäksi levyksi. Bieber on siis tottunut haastatteluihin ja hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Nyt erään radio-ohjelman puhelinhaastattelu päättyi ikävällä tavalla, kun 18-vuotias poplaulaja paiskasi luurin korvaan kesken juttutuokion. Mojo in the Morning -radioshow’n juontaja nimittäin kertoi pitävänsä Justin Bieberin musiikkia samanlaisena kuin poptähti Justin Timberlakella.

– Tuo on mielestäni hullua, sillä äänemme eivät kuulosta lainkaan samalta. En yritä kuulostaa keneltäkään toiselta. Jos sanot minua toisen kopioksi, niin mielestäni se ei ole kohteliaisuus, Justin Bieber kertoi radiohaastattelussa.

Haastattelu ei kuitenkaan päättynyt artistiviittaukseen, sillä Justin Bieber ajautui hyvin kiusalliseen tilanteeseen vasta juttutuokion lopussa. Juontaja kysyi teinitähdeltä, onko One Direction -yhtyeen ”puumajahtaajan” maineen saanut Harry Styles kiinnostunut hänen Pattie-äidistään.

Poplaulaja ei nauranut juontajan vitsille, vaan käski tätä huolehtimaan omasta äidistään. Bieberin puheenvuoron jälkeen radiojuontaja kertoi, ettei hänen äitinsä ole elossa. Kiusallisen hiljaisuuden jälkeen teinitähti lopetti puhelun.

Kanadalaisen Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.