Lapset antoivat isälleen tahallaan sähköiskuja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaisten pilojen tekeminen on niin lasten kuin aikuistenkin suosimaa ajanvietettä, jossa fyysisiltä kärsimyksiltä ei aina vältytä. Penkille laitettujen nastojen sijaan eräät tottelemattomat lapset ovat nyt pilailleet isänsä kustannuksella hieman harvemmin nähdyllä tavalla.

Tapahtuneesta tallennetulla YouTube-videolla nähdään, kuinka lapset antavat autoa korjaavalle isälleen sähköiskuja. Konepellin alla häärävä isä on istuttanut poikansa kuskin paikalle, jotta tämä voisi luvan saadessaan kääntää avainta virtalukossa. Isä tekee pojalle harvinaisen selväksi, ettei tämä saa kääntää avainta ennen kuin hän antaa siihen luvan.

Pikkupoika ei kuitenkaan voi vastustaa kiusausta, vaan hän kääntää avainta isän hääräillessä auton konepellin alla. Pojan pilailun ansiosta isä menettääkin malttinsa. Videon kuvannut tyttö ja isää sähköiskuilla kiusaava poika eivät kuitenkaan malta olla hihittelemättä isän suuttumuksesta huolimatta. Naurava poika kuitenkin yrittää videolla vakuutella isälleen olevansa pahoillaan.