Mel B jättämässä kotimaansa? ”Rakastan Pariisia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin he suuntasivat lomailemaan Australiaan.

Nyt 36-vuotiaan ex-spaissarin uutisoidaan haaveilevan muutosta Ranskaan. Melanie Brown lomaili äskettäin aviomiehensä Stephen Belafonten kanssa Pariisissa, ja laulajatähti ihastui patonkikaupunkiin. Tumma kaunotar kirjoitti muuttohaaveistaan Twitter-blogissaan.

– Rakastan Pariisia, vau, mikä paikka. Se saa minut rakastumaan yhä uudelleen. Stephen, muutetaan tänne rakas, Melanie Brown kirjoitti Twitterissä.

Mel B paljasti pian lomamatkansa jälkeen, että hän aloittaa ranskan kielen opiskelun. Laulajatähti kysyi faneiltaan neuvoa, kuinka kauan kyseisen kielen oppimiseen menee aikaa. Mel B:n kerrotaan tavanneen äskettäisellä Ranskan lomallaan realitytähti Kim Kardashianin ja vaihtaneen kaunottaren kanssa kuulumisia.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.