Miesten peppuvako sai seksikkään ulottuvuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten housujen roikkumista ei katsota yleensä kovin hyvällä, varsinkin jos se aiheuttaa karvaisen peppuvaon paljastumisen. Tälläinen tilanne on kuitenkin varsinkin Suomessa aivan normaalia arkipäivää varsinkin kesän terassikeleillä.

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan nopeasti kuvasarja, jossa valokuvaaja Markus Mueller on keksinyt asiaan hauskan ratkaisun. Siinä tilanne muuttuu vilkkaan mielikuvituksen omaavilla henkilöillä hetkeksi jopa seksikkääksi, kunnes karu totuus taas paljastuu.

Mueller julkaisi jo viime vuonna Scholz & Friends Berlin -tomiston ja AD Michael Johnen suunnitteleman The New Crafting -nimisen kuvasarjan, joissa karskit miehet paljastelevat takapuoltaan hieman poikkeuksellinen paita yllään.