Realitykomistus innoissaan: ”Saan seksiä joka päivä ja ilta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glamourelämää Essexissä -realitysarjan tähti Mario Falcone paljasti aiemmin tänä vuonna olevansa seksiaddikti. Miehen mukaan hän harrasti taannoin kahden viikon lomamatkan aikana seksiä 23 naiskaunottaren kanssa. Nykyään komistus on kuitenkin onnellisesti parisuhteessa.

Nyt myös eräs toinen kyseisen realitysarjan tähdistä on avautunut seksielämästään. Joey Essex nimittäin kertoi kävelevänsä jatkuvasti hymy korvissa, sillä hänellä pyyhkii hyvin makuuhuoneen puolella. 21-vuotiaan nuorukaisen mukaan hän harrastaa seksiä tyttöystävänsä ja kollegansa Sam Faiersin kanssa joka päivä ja ilta.

– Harrastamme seksiä joka ikinen päivä ja yö. Rakastan Samissa kaikkea. Hän on se oikea, Joey Essex kertoi The Sun -lehdelle.

Joey Essex on kertonut, että hän haluaa mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa. Realitykomistuksen mukaan hän haluaa tehdä Sam Faiersin kanssa neljä lasta, joista kaksi olisivat ”kauniita kaksostyttöjä”. Nuorukainen nimeäisi lapsensa Minnieksi, Donaldiksi, Joeyksi ja Maggieksi.

Glamourelämää Essexissä -saippuasarja on saanut suuren suosion etenkin kotimaassaan ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kuudes tuotantausi nähdään televisiossa kesän aikana. Realityohjelman päätähtiä ovat muun muuassa Jessica Wright, Lauren Goodger, Joey Essex, Chloe Sims, Lucy Mecklenburgh ja Lauren Pope.