Lentoemännät ehdottivat seksiä teinipopparille? ”En liity kymppikerhoon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Miljoonien teinityttöjen ihailema yhtye on kiertänyt viime aikoina muun muuassa Yhdysvaltoja.

Nyt yhtyeen 19-vuotias laulaja Nathan Sykes paljasti saavansa törkyisiä ehdotuksia lentoemänniltä. Teinitähden mukaan ilmassa työskentelevät naiset käyvät kuumana, kun hän hän matkustaa lentokoneessa. Teinipopparin väitteiden mukaan lentoemännät ovatkin ehdotelleet muun muuassa kahdenkeskisiä seksihetkiä koneen wc-tiloissa.

– En ole liittynyt vielä kymppikerhoon. Joiltakin lentoemänniltä tulee melko provokatiivisia ehdotuksia. Mielestäni olisi epäammattimaista, jos ottaisin tarjoukset vastaan, Nathan Sykes kertoi Daily Star -lehdelle.

Popparin mukaan lentoemännät antavat hänelle usein numeroitaan. Nathan Sykes kertoi pitävänsä eniten brittiläisistä lentoemännistä, koska he ovat niin hyvännäköisiä ja kuumia. Teinitähden mukaan lentoemäntinä työskentelevät brittinaiset pitävät heistä hyvää huolta matkojen aikana.

The Wanted -yhtyeen jäseniä ovat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät äskettäin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.