Stara Roskildessa: Huikea uusi versio Daruden hitistä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen dancetähti Darude julkaisi syksyllä 1999 kappaleen, josta tuli nopeasti yksi konemusiikin suurimmista klassikoista kautta aikojen. Sandstorm-kappale on sittemmin kuultu ympäri maailmaa lukemattomissa tilanteissa, kuten elokuvissa ja urheilujuhlissa.

Stara on parhaillaan tutustumassa jättifestivaaleihin Tanskan Roskildessa, jossa juhlii kahdeksan päivän aikana yhteensä 712.000 lipun ostanutta festivaalivierasta. 

Festivaalialueen Backstage Villagessa esiintyi lauantaina Tuborg Lounge House Band -niminen yhtye, joka käytti soittiminaan ainoastaan olutpulloja. Yleisön välittömästi hurmannut soittajajoukko sai erityisen suuret suosionosoitukset esitettyään pulloilla Daruden suomalaishitin.