Snoop Dogg juhli aamuun saakka Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Snoop Dogg on julkaissut jo lähes 20 albumia ja esiintynyt useissa elokuvissa, kuten Training Day, Starsky & Hutch ja Päin Pilveä. Räppäri on jäänyt useita kertoja kiinni huumeiden hallussapidosta.

Letitetyistä saparoista tavaramerkkinsä tehnyt Snoop Dogg esiintyy tänään Suomessa, kun hän nousee illalla Ruisrockin sunnuntain pääesiintyjäksi. Lauantaina Snoop kuvattiin Lontoossa, jossa hän juhli The Box -yökerhossa puoli kuuteen saakka aamuyöllä.

39-vuotias Snoop Dogg joutui äskettäin vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.