Alessandra Ambrosio seksikäs beach volley -pelaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

30-vuotias Alessandra Ambrosio on nyt nauttinut vauhdikkaasta iltapäivästä rannalla, mutta muuten kuin aurinkoa palvoen. Hänet nimittäin kuvattiin viikonloppuna pelaamassa ystäviensä kanssa rantalentopalloa Malibussa. Supermallin ulkoinen olemus lienee heikentänyt miesten keskittymistä peliin.

Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.