Lauluntekijä paljasti: Justin Bieberin kappale kertookin homorakkaudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa uuden albuminsa ja rakkauselämänsä merkeissä. Hän julkaisi odotetun Believe-levynsä kesäkuussa ja sittemmin se on noussut listojen ykköseksi kymmenissä maissa.

Nyt Frank Ocean -niminen lauluntekijä on paljastanut, että Justin Bieberin debyyttialbumilla julkaistu Bigger-kappale kertoo homosuhteesta. Teinitähti saikin vasta nyt tietää biisinsä lyriikkojen inspiraation. Kyseisen biisin kirjoittaja ja r&b-artistina tunnettu Frank Ocean tuli samalla ulos kaapista ja paljasti olevansa homoseksuaali.

– Tapasin neljä vuotta sitten erään pojan. Olin silloin 19-vuotias. Vietimme koko kesän yhdessä ja se oli toivotonta, Frank Ocean kertoi kotisivuillaan Contact Music -sivuston mukaan.

Beyoncelle ja Kanye Westillekin musiikkia kirjoittanut lauluntekijä sai paljastuksensa jälkeen kannustusviestejä. Def Jam -levy-yhtiön luoja Russell Simmons kirjoitti Global Grind -sivustolle olevansa ylpeä siitä, että Frank Ocean tuli ulos kaapista. Red Hot Chili Peppers -yhtyeen Flea kertoi myös nostavansa hattua lauluntekijälle.

Frank Ocean, oikealta nimeltään Christopher Breaux, on julkaissut kaksi singleä. Kappaleet Novacane ja Swim Good ovat molemmat saavuttaneet listamenestystä. R&B-laulaja työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan. Channel Orange -albumi on määrä julkaista 17. heinäkuuta.