Pinkin rohkea video ihmetyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Poppari kertoi äskettäin verkkovideolla tulevan albuminsa nimen. Pinkin uusin The Truth About Love -albumi julkaistaan 18. syyskuuta. Videolla laulajattaren mustavalkoisen bleiserin alta pilkottaa läpinäkyvä paita. Rokahtavasta tyylistään tunnettu nainen on peittänyt nänninsä teipillä.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.