54-vuotias Hollywood-puumanainen herkistyi: ”Näin kuolleita ihmisiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Hollywood-tähti kävi lähellä kuolemaa vuonna 2001, kun hän sai hengenvaarallisen valtimonpullistuman aivoihinsa. Nyt puumanainen on avautunut kokemuksestaan julkisuudessa. Sharon Stone kertoi nähneensä elämänsä kriittisillä hetkillä kuolleiksi tietämiään ihmisiä.

– Mikään ei ole ollut yhtä vaikeaa siihen sairauteen verrattuna. Olin niin lähellä kuolemaa, että näin sairaalassa valkoisen valon. Näin kuolleita ihmisiä, ja he näyttivät yhtä aidoilta kuin kuka tahansa ihminen, kertoi Sharon Stone Daily Express -lehdelle.

27-vuotiasta miesmallia Martin Micaa deittaileva kaunotar myönsi haastattelussa, että olisi voinut kuolla sairauden takia. Hän kuitenkin arvelee jääneensä henkiin, koska ei ollut vielä hänen aikansa mennä rajan taakse. Näyttelijätär on toipunut sairaudesta erinomaisesti, ja häntä bongataan usein seksikkäissä rantaotoksissa nuoren toyboynsa kanssa.

54-vuotias Sharon Stone julkaisi vuonna 2010 oman korumallistonsa The Maji Collection. Mallisto oli suunniteltu Damiani Jewellers –yhtiölle. Työhön kului aikaa neljä vuotta, koska Stone teki samalla miehille tarkoitetut korut. Stone kertoi saaneensa inspiraation tähän ystäviltään Elton Johnilta ja tämän kumppanilta David Furnishilta. Näyttelijätär on tehnyt jo monien vuosien ajan yhteistyötä italialaisten jalokivikauppiaiden kanssa.