Twilight-tähti poseerasi vaarallisen seuralaisen kanssa – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-elokuvissa vampyyripoika Emmetiä näyttelevä Kellan Lutz tunnetaan näyttelijäntyönsä ohella myös täydellisyyttä hipovasta vartalostaan. Mies treenasi äskettäin yli 11 kiloa lisää lihasta vartaloonsa Immortals-elokuvaansa varten.

Nyt 27-vuotias näyttelijäkomistus yllätti ihailijansa uusimmalla GQ-lehden kuvalla, jossa miehen kanssa kuvaan on eksynyt vaarallinen seuralainen. Mies poseeraa otoksessa nimittäin alligaattorin kanssa. Lihaskimppu julkaisi otoksen Twitter-mikroblogissaan, ja kehui pelottavan näköistä eläintä kaunottareksi.

– Miten kauniita eläimiä! Todellisia dinosauruksia. Tule mukaan suojelemaan niitä, kirjoitti Kellan Lutz Twitter-blogiinsa kuvan yhteyteen.

Kellan Christopher Lutzin näyttelijänura alkoi rooleilla televisio-ohjelmissa. Mies nousi koko maailman tietoisuuteen Twilight-elokuvien suosion myötä. Mieheltä nähdään tulevaisuudessa elokuvat Jave Heat ja Tarzan. Urheilullinen komistus harrastaa vapaa-ajallaan monia urheilulajeja, kuten rullalautailua, painonnostoa, koripalloa, uimista, tennistä, lumilautailua ja tanssimista.