Helleaallon odottamaton tulos: Lentokoneet upposivat asvalttiin – katso kuva

Matkailu · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jo parin viikon ajan kärsitty todella äärimmäisistä sääolosuhteista, joilla ei tietenkään sikäläisen hallituksen mukaan ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Rajut myrkyt ja ennätysmäinen helleaalto ovat surmanneet jo suuren määrän ihmisiä ja aiheuttaneet monenlaisia muita ongelmia.

Kuva: Reddit

Eilen tuli julkisuuteen erikoinen ongelma, joka on nyt vaikeuttanut erityisesti lentoliikennettä. Kuumuus on nimittäin pehmentänyt lentokenttien kiito- ja rullausteiden sekä lentokoneiden pysäköintialueiden asvalttia siten, että raskaat lentokoneet kirjaimellisesti uppoavat asvaltin sisään. Reddit-sivuston käyttäjä Phillip Dugaw julkaisi palvelussa valokuvan ja kertoi lentonsa tulleen perutuksi, koska lentokoneen laskutelineet olivat vajonneet noin kymmenen senttiä asvaltin sisään.