Sharni Vinson vangitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australalainen näyttelijäkaunotar Sharni Vinson ei ole vielä tehnyt kansainvälistä läpimurtoa supertähtien sarjaan, mutta hänet on toki noteerattu jo Hollywoodia myöden. Tanssijana kannuksensa hankkinut kaunotar nähdään nyt lomatunnelmissa.

Sharni ikuistettiin nauttimassa bikinikeleistä Miami Beachilla, Yhdysvalloissa. Hoikalla kaunottarella oli yllään värikäs yläosa ja musta alaosa. Neitokaisen vartalo näyttää kuvien perusteella olevan huippukunnossa, sillä näyttelijättären kropassa ei näy yhtään liikakiloa.

28-vuotias Sharni Vinson oli viime vuoden lopulla otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan Twilight-elokuvista tutun Kellan Lutzin kanssa. He tapasivat toisensa yhteisen Step Up 3D -elokuvan kuvauksissa. Leffan lisäksi Sharni on nähty myös Home And Away -televisiosarjassa.