Teinityttö pyörtyi poikabändin edessä – popparit pelastivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Poikabändin nuorin jäsen, 19-vuotias Nathan Sykes, paljasti äskettäin lentoemäntien yrittävän houkutella hänet kymppikerhoon.

Nyt The Wanted -bändin kahden jäsenen uutisoidaan toimineen neuvokkaasti, kun he huomasivat erään faninsa pyörtymisen. Tom Parker ja Nathan Sykes olivat matkalla Glasgow’n lentokentälle bussilla. Joukko teinityttöjä oli odottamassa yhtyeen saapumista lentoaseman edustalla.

Eräs teinityttö innostui niin paljon poikabändin näkemisestä, että hän sai sairaskohtauksen. Fani nimittäin pyörtyi, löi päänsä tiiliseinään ja sai rajuja kouristuksia. Popparit näkivät tapahtuneen ja pysäyttivät bussin, vaikka he olivat myöhässä lennoltaan. Tom Parker ja Nathan Sykes asettivat tytön kylkiasentoon ja soittivat paikalle ambulanssin.

– Yksi faneistamme pyörtyi ja löi päänsä. Nathan pysyi hänen vierellään, kun minä soitin ambulanssin. Tilanne oli aika pelottava, mutta kuka tahansa olisi toiminut samoin, Tom Parker kertoi The Sun -lehdelle.

The Wanted -yhtyeen jäseniä ovat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät äskettäin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.