Äitiys siisti rääväsuisen popparin suuta – tosin ei levyllä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Nyt rääväsuisena tunnettu poppari antoi faneilleen päivityksen äitiytensä iloista. Neitokainen kertoi KIIS FM -kanavan radiohaastattelussa juontaja Ryan Seacrestille tiedostavansa kiroilemisensa selkeämmin tyttärensä syntymän jälkeen. Tähti soitti radio-ohjelmaan kesken rintaruokinnan ja kertoi, ettei tuhmien sanojen vähentäminen ole kuitenkaan vaikuttanut tähden musiikin tekoon.

– Olen nyt paljon tietoisempi kiroilustani, mutta se ei estä minua käyttämästä sanoja musiikissani. Jotkut ihmiset ovat huolissaan tulevasta albumistani, että se sisältää vain tuutulauluja. Levy on kuitenkin tanssittava rokkialbumi, joten ei syytä huoleen, kertoo Pink haastattelussa.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.