David Beckham sekoitti naiskokkien päät – katso video Kauhukeittiö-ohjelmasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa.

Nyt 37-vuotias David Beckham on vieraillut 13-vuotiaan Brooklyn-poikansa kanssa Kauhukeittiö-televisio-ohjelman Amerikan versiossa. Beckham on ohjeman lanseeranneen Gordon Ramsayn ystävä. Jalkapalloilija ja hänen poikansa tulivat ohjelmaan maistelemaan kisaajien tekemiä annoksia. Tähden saapuminen aiheutti kuitenkin naiskokeissa vaivaannuttavia reaktioita.

Monet ohjemassa kisailevista naiskokeista menivätkin täysin hämilleen komean jalkapalloilijan saapumisesta. Täysin yllätyksenä tullut vieras sai aikaan hämmästystä ja naurunpurskauksia. Komistusta palvelemaan päässyt naiskokki olikin aivan onnensa kukkuloilla päästessään puhumaan Beckhamille. Eräs toinen kokeista kuitenkin summasi vieraan aiheuttamat tuntemukset melko tyhjentävällä kommentilla.

– Kun David Beckham saapui olin aivan että ”Jumalauta!”. Hän ratsasti sisään sateenkaaren päällä, yksisarvisen kantamana, syöden samalla leivosta. Hän on taianomainen olento, naiskokki Christina kuvailee ”taianomaisen” Beckhamin saapumista.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.