Lady Gagan härski asu paljasti rinnat – keskellä kaupunkia! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Kiireisen kiertueensa keskellä Lady Gaga on nyt kuitenkin ehtinyt piipahtaa Los Angelesissa, jossa hänet kuvattiin poistumassa julkkisten suosimasta Mr. Chow -ravintolasta. Kuvien perusteella neitokainen näyttää kuitenkin jättäneen vaatteensa ravintolaan.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.