Justin Bieber oikeuteen: Fanien kiljunta aiheutti kuulovaurion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Nyt erään fanitytön äiti on haastanut Justin Bieberin oikeuteen. Stacey Wilson Betts vei tyttärensä teinisensaation konserttiin vuoden 2010 heinäkuussa ja sai konsertista ikävän vaivan. Nainen väittää, että hänen kuulonsa huononi keikan myötä ja vaivaksi tuli tinnitys, jonka takia hänen korvansa soivat koko ajan.

Bettsin mukaan show’n yllättävät ja kovaääniset elementit aiheuttivat hänelle kuulovaurioita. Äänet tulivat tähden innokkaista faneista, jotka yltyivät desibelirajan ylittävään kiljuntaan. Nainen vaatii teini-idolilta huimaa 9,2 miljoonan dollarin eli 8 miljoonan euron suuruista korvaussummaa kärsimyksistään, uutisoi E! Online -sivusto.

Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.