Katie Holmes jätti supertähden – poseerasi heti seksikkäänä mallikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivät tiiviisti otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni äidille.

Katie Holmes on nähty eron jälkeen vapaantuneen näköisenä paparazzien otoksissa. Nyt hän on poseerannut heti eronsa jälkeen Elle-lehden seksikkäässä kansikuvassa. Saman lehden haastattelussa hän kertoi tuntevansa itsensä seksikkäämmäksi kuin aikoihin.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.