Charlie Sheen ja Denise Richards nähdään vielä yhdessä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen teki äskettäin paluun televisioon Anger Management -komediasarjansa myötä. Tähtinäyttelijä paljasti aiemmin tässä kuussa käyttäneensä anabolisia steroideja Major League -elokuvansa kuvauksissa kasvattaakseen lihasvoimaansa.

Nyt menestysnäyttelijä ja hänen entinen vaimonsa Denise Richards tullaan näkemään jälleen yhdessä, The Sun -lehti uutisoi. Kyseessä ei ole kuitenkaan tosielämän romanttinen jälleennäkeminen, vaan Sheenistä vuonna 2006 eronnut Richards tulee tähdittämään miehen uutta Anger Management -televisiosarjaa. Sarjassa näyttelijämies esittää vihanhallintaterapeuttina työskentelevää entistä baseballpelaajaa.

Sheenin kuvankaunis entinen vaimo taas tullaan näkemään sarjassa Lori-nimisenä hahmona, johon menestysnäyttelijän hahmo luonnollisestikin ihastuu. Parivaljakon fiktiiviseen suhteeseen tulee kuitenkin ryppyjä, sillä loppujen lopuksi paljastuu, että Lori ei usko terapiaan ollenkaan. Jakso tullaan näkemään Yhdysvalloissa 19. heinäkuuta.

46-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.