Cruisen ja Holmesin ero musersi Jennifer Lopezin: ”Kaikkien sydämet särkyvät”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta osana parhaillaan käynnissä olevaa maailmankiertuettaan.

Nyt 42-vuotias poppari on kommentoinut ystäviensä Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioeroa. Cruise ja Holmes ovat dominoineet uutisotsikoita parin viime viikon aikana yllätyksenä tulleen eronsa ja siihen liittyvien oikeustaistelujen merkeissä. Lopez on nyt kertonut Entertainment Tonight -sivustolle, kuinka hän on erittäin surullinen pariskunnan kohtalosta.

– Kun se kaikki hajoaa, kukaan ei voita, kaikkien sydämet särkyvät tavallaan. Toivon vain heille rauhaa, latinotähti kommentoi Cruisen ja Holmesin perheidyllin hajoamista sivustolle.

Laulajatar kertoo myös olleensa erittäin yllättynyt kuultuaan unelmaparin erosta. Lopez ei ole itse vielä puhunut Holmesin tai Cruisen kanssa, mutta laulajatar on ”ajatellut asiaa paljon”. Itsekin viime vuonna aviomiehestään Marc Anthonystä eronnut kaunotar toivoo Surin lisäksi myös Cruisen adoptiolapsille Connorille ja Isabellalle jaksamista ja rauhaa.

Muun muassa Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Suomen elokuvateattereihin elokuva saapui 13. heinäkuuta.