Lehti meni liian pitkälle – Tom Cruise sai tarpeekseen: ”Satojen miljoonien menetykset”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin entinen unelmapariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat pyöriskelleet viime viikot avioerokohussa. Pariskunnan yllätyseron syitä on spekuloitu viihdelehdissä, ja tuoreimpien väitteiden mukaan heidän tiensä erkanivat Cruisen fanaattisen skientologia-uskomuksen takia.

Nyt Tom Cruisen lakitiimeineen uutisoidaan haastavan National Enquirer -lehden oikeuteen. Kyseinen juorulehti julkaisi äskettäin artikkelin, jossa he nimittivät tähtinäyttelijää monsteriksi. Miehen asianajajan Bert Fieldsin mukaan artikkeli on täynnä törkeitä ja ilkeitä valheita. Asianajajan mielestä artikkeli oli hävytön hyökkäys Cruisea ja hänen perhettään kohtaan.

– Vaadimme, että perutte kaikki valheelliset lausuntonne Tom Cruisesta, lakimiehen lähettämässä kirjeessä luki The Hollywood Reporter -sivuston mukaan.

Bert Fieldsin kirjoittamassa kirjeessä hän kertoi monsteri-haukun aiheuttavan asiakkaalleen satojen miljoonien dollareiden menetyksen ammatillisessa mielessä. National Enquirer -lehti on joutunut aiemminkin julkkistähtien epäsuosioon, sillä esimerkiksi Kate Hudson ja Cameron Diaz ovat haastaneet juorulehden oikeuteen törkeistä valheista.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.