Pirtelöuutuudet ihmetyttävät – uskaltaisitko maistaa näitä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa ihmetytti aiemmin tänä vuonna Jack In The Box -ravintolayrityksen lanseeraama pirtelöjuoma, joka on pekonin makuinen. Nyt Oddee-sivusto on julkaissut kuvasarjan erikoisimmista makuyhdistelmistä pirtelön muodossa.

Kuva: Splash

Otoksissa nähdään muun muuassa oransseja pirtelöjuomia, jotka koostuvat buffalo-kanansiivistä. Moinen makuyhdistelmö voi tuntua joidenkin katsojien sisuksissa hyvin ällöttävältä. Japanissa kauppojen ruokahyllyiltä voi bongata säilykepurkin, jonka sisällä lilluu pannukakun makuinen pirtelö. Katso kaikki pirtelöt tästä.

McDonald’s-ravintoloiden ruokatarjontaa rakastavat pitäisivät erityisesti kananuggeteista koostuvasta pirtelöstä. Sekoitukseen on lisätty suklaata, vanilja-vodkaa sekä barbecue-kastiketta. Otoksissa nähdään myös popcorneista koostuva pirtelösekoitus, joka kuvatekstin mukaan on herkullisen makuista.