Lady Gaga sivalsi Lindsay Lohania: ”Senkin laiha ämmä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Nyt Lady Gaga on uusimpien tietojen mukaan saanut uusia ystäviä eräistä tunnetuista julkkiskaunottarista. Neitokainen vietti nimittäin iltaa yhdessä Lindsay Lohanin ja Lana Del Rayn kanssa. 26-vuotiaat tähdet söivät yhdessä illallista ravintolassa, jonka jälkeen ilta jatkui muotileikeillä.

– Kun tilasit kurkun ja veitsen baarissa eilen, luulin että aiot tehdä vasektomian. Senkin laiha ämmä, kirjoitti Lady Gaga Lindsay Lohanin Twitter-blogiin illan jälkeen.

Tämän jälkeen Gaga julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa nähdään veitsellä seivästetty kurkku. Julkkisneitosten ystävyys näyttää lämmenneen toden teolla, sillä naiset viettivät seuraavana iltana pyjamabileitä yhdessä. Tähdet viettivät illan vanhoja elokuvia katsellen ja lautapelejä pelaillen.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.