Näyttelijäkaunotar pelkää ajamista: ”Miten joku uskaltaa ajaa maantiellä?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin Olivia joutui varsinaiseen pyöritykseen eräiden valokuvien johdosta. Niissä hän poseerasi vähissä vaatteissa.

Nyt 31-vuotias Olivia Munn paljasti pelkäävänsä ajamista vilkkailla teillä. Moottoripyöräilystä kiinnostuneen näyttelijäkaunottaren mukaan hän joutuukin ajamaan vain öisin liikennepelkonsa takia. Tähti kertoi, että hän saattaa lähteä ajamaan moottoripyörällään naapurustonsa teille keskellä yötä.

– Pelkään ajaa, koska niin moni on sanonut minulle, että voin kuolla. Sen takia ajan vain kahden tai neljän aikaan aamuyöstä naapurustossani. En ymmärrä, miten joku uskaltaa ajaa maantiellä, Olivia Munn kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Näyttelijäkaunotar omistaa hulppean Bmw R1200r -merkkisen moottoripyörän. Munnin mielestä arvokas menopeli on kuitenkin aivan liian iso hänelle. Tähden mukaan hän osti moottoripyörän taannoin ex-poikaystävälleen, joka ei suostunut pitämään lahjaa itsellään eron jälkeen.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.