Poptähti yllätti: ”Kirjoitan oman erotiikkakirjan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

Miehen musiikkiura on ollut pitkään jäissä, mutta poppari onkin saamassa jalansijaa kirjallisella alalla. Peter Andre kertoi New!-lehdelle suunnittelevansa eroottisen novellin kirjoittamista. Mies on tohkeissaan Fifty Shades of Grey -kirjan suosiosta, ja haluaakin kirjoittaa äitipornoksi kutsutulle teokselle oman miehille suunnatun versionsa.

– Kaikki puhuvat tuosta kirjasta ja miehistä tuntuu siltä, että jäämme jostain paitsi! En tiedä mistä ihmeestä on kysymys – voinko lukea kirjaa vai onko se vain tytöille? Haluan kirjoittaa oman versioni kirjasta, mikä on vain miehille, kertoo Peter Andre haastattelussa.

Laulajakomistus on jo kokeillut aiemmin siipiään kirjailijana. Hän kirjoitti äskettäin kaksi lastenkirjaa A New Day at School ja The Happy Birthday Party. Poptähti suunnitteli viime vuonna kirjoittavansa myös sammakoista kertovan kirjan pojalleen Harveylle.

Tähti kuvaa paraikaa omaa Peter Andre’s Bad Boyfriend Club -televisio-ohjelmaansa. Sarjassa mies muuttaa huonot poikaystävät salonkikelpoisiksi komistuksiksi. Ohjelmassa poppari piiloutuu valeasuihin, jotta hänen kohteenaan olevat poikaystävät eivät tunnista tähteä. Andre kertoi äskettäin, että kyseinen show on hänen oma suosikkinsa kaikista miehen tähdittämistä televisio-ohjelmista. Eräässä sarjan jaksossa tähti muun muassa naamioituu vanhaksi mieheksi.