90-luvun supersuosikki tekee paluun – julkaisi ensimmäisen singlen 9 vuoteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisbändi No Doubt ampaisi huimaan menestykseen vuonna 1995 ilmestyneen Tragic Kingdom -albuminsa myötä. Vuosien varrella viisi studioalbumia ja kolme kokoelma-albumia julkaissut yhtye tekee nyt odotettua paluuta kuudennen albumin myötä.

Kaliforniassa vuonna 1986 perustettu bändi on julkaissut tänään Settle Down -sinkun, Omg! Yahoo! -sivusto uutisoi. Uutuuskappale on yhtyeen ensimmäinen sinkku huimaan yhdeksään vuoteen. Kappale on lohkaistu yhtyeen uudelta Push and Shove -albumilta.

Pitkällä tauolla ollut yhtye on työstänyt uutuusalbumiaan studiossa vuodesta 2010 lähtien. Tuoreessa Settle Down -sinkussa kuullaan myös vaikutteita elektropopista bändin tunnusomaisen ska punkin lisäksi. Pitkään kaivatun suosikkiyhtyeen tuore albumi julkaistaan 25. syyskuuta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta yhtyeen ensimmäisen albumin julkaisusta. Vuosien varrella menestyksekkääksi suosikkiyhtyeeksi noussut No Doubt on voittanut muun muassa kaksi Grammy-palkintoa vuonna 2001 ilmestyneellä Rock Steady -albumillaan. Gwen Stefanista, Tom Dumontista, Tony Kanalista ja Adrian Youngista koostuva yhtye aikoo esittää Settle Down -uutuussinkkunsa ensimmäistä kertaa Teen Choice Awards -palkintogaalassa tämän kuun loppupuolella.