Sylvester Stallonen pojan kuolinsyy ihmetyttää – salasi huumeriippuvuuden?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on parhaillaan murtunut mies, sillä hän menetti viime perjantaina 36-vuotiaan poikansa. Supertähden kerrottiin yllättyneen poikansa äkillisestä poismenosta. Nyt Sage Stallonelle on suoritettu ruumiinavaus.

Los Angelesin kuolinsyyntutkijan edustajan mukaan Stallonen pojan kuolinsyy on ruumiinavauksesta huolimatta yhä epäselvä, CNN-uutiskanava kertoo. Sagelle suoritetaan vielä testejä, joiden avulla mahdollinen huumeiden osallisuus hänen kuolemassaan pyritään selvittämään. Näiden testien tekemiseen kuluu yleensä kuusi viikkoa.

Alkuperäisten raporttien mukaan Stallonen poika menehtyi huumeyliannostukseen. Sagen asianajajan mukaan supertähden pojassa ei kuitenkaan koskaan näkynyt merkkejä huumeiden väärinkäytöstä. Asianajaja George Braunsteinin mukaan Stallonen poika ei edes juonut alkoholia.

Aiemmin saatujen tietojen mukaan poliisi ei epäile tapauksessa rikosta. Sagen ruumis löydettiin hänen asunnostaan Los Angelesissa ja hänen kerrotaan olleen kuolleena asunnossa useita päiviä. Miehen oli ollut tarkoitus mennä naimisiin kihlattunsa kanssa Las Vegasissa tänä viikonloppuna.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.