Emma kuherteli ravintolassa – silminnäkijä kuvasi hellät hetket

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts valloittaa toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja rooleja tulee kovaa vauhtia. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia rooleja.

Kuva: Splash

Äskettäin poikaystävästään eronnut Emma on kuvattiin lauantaina Los Angelesissa treffeillä aivan uuden nuoren miehen kanssa. Silminnäkijä kuvasi treffeillä olleen pariskunnan salaa. Kuvissa nähdään kuinka mies pitää kättään Emman polvella ja kuinka pariskunta lopulta myös suutelee.

Kuva: Splash

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Viime syksynä Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.