Suosikkinäyttelijät yllättäen ilmiriidoissa: ”Ei voi sietää häntä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson kertoi äskettäin, ettei hän haluaisi enää näytellä Twilight-elokuvissa. Tähti haluaa tulla tunnetuksi myös muista rooleistaan, eikä vain verenhimoisesta Edward Cullen -vampyyrihahmostaan.

Nyt 25-vuotiaan näyttelijäkomistuksen kerrotaan asettaneen The Amazing Spider-Man -elokuvan päätähden Andrew Garfieldin mustalle listalleen. Robert Pattinson ei nimittäin tule lainkaan toimeen Garfieldin kanssa. Lähteen mukaan näyttelijöiden tulehtuneet välit johtuvat kilpailunhalusta ja siitä, että ihmiset pitävät heitä hyvin samanlaisina.

– Robert ei voi sietää Andrew’ta. He eivät hengaile keskenään, sillä molemmat ovat kilpailunhaluisia. Andrew vihaa sitä, että heidät on asetettu samaan kategoriaan iän ja englantilaisuuden vuoksi, lähde kertoi Us Magazine -lehdelle.

Lähteen mukaan Andrew Garfield ei pidä Robert Pattinsonia vakavana näyttelijänä Twilight-elokuvien takia. Heidän kerrotaan kiertäneen toisensa kaukaa, kun tähdet olivat äskettäin saman katon alla julkkisjuhlissa. Riitatilanne on tällä hetkellä kuumilla kivillä, sillä Robert ja Andrew ovat koe-esiintyneet viime aikoina samoihin rooleihin.

Robert Pattinson joutui taannoin rajujen väitteiden kohteeksi. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin äskettäin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.