Niksi-Pirkkakin kalpenee: Näin räjäytät vesimelonin – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monille ihmisille on varmasti äiti opettanut lapsuudessa, ettei ruoalla leikitä. Joillain henkilöillä tämä lapsellinen puoli pilkahtaa kuitenkin silloin tällöin esiin mitä erikoisempien vinkeiden myötä.

20120717-230148.jpg

Nyt eräällä verkkovideolla Aasian suunnalta tulevat uudet tuulet voittavat kekseliäisyydessään jopa suomalaisten rakastaman Niksi-Pirkan. Videolla nähtävät kaverukset haluavat nimittäin räjäyttää vesimelonin, ja keksivät siihen ennennäkemättömän keinon. MagGyver rakensi aikoinaan räjähteensä purukumista ja männynkävyistä, kun taas videon miehet käyttävät salaisena aseenaan kuminauhaa.

Miesten käytössä on tuhat kuminauhaa, jotka he asettavat muhkean vesimelonin ympärille. Meloni antaa pikkuhiljaa periksi paineelle. Kovakuorinen hedelmä räjäyttääkin seuraavaksi sisälmyksensä pöydälle miesten hurratessa.