Vanilla Ice riemastui Britney Spearsin tanssista: ”Vi**n upeaa!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Aiemmin tässä kuussa 30-vuotias Spears poistui tuomaripenkiltään järkyttyneenä, kun drag queen lauloi koe-esiintymisissä hänen Crazy-hittibiisinsä.

Nyt YouTube-palvelussa ihastuttaa video, jossa poptähti tanssii X Factor -ohjelman Greensboron koelauluissa erään kilpailijan rap-esityksen tahdissa. Kyseessä on Vanille Icen legendaarinen Ice Ice Baby -kappale vuodelta 1990. TMZ-sivuston mukaan Vanilla Ice on erittäin otettu poptähden menevästä tanssiesityksestä.

– Britney Spears on legenda… ja hän tanssi MINUN kappaleeni tahdissa? Se on ihan v***n upeaa! Vanilla Ice hehkuttaa sivustolle.

Kuva. YouTube

44-vuotias Vanilla Ice, eli Robert Matthew Van Winkle, kertoi myös, kuinka hän on iloinen, että hänen tunnetuin kappaleensa vaikuttaa yhä ihmisiin. Miehen mukaan hittibiisillä on ”maaginen yhteys” 20 – 30 vuotiaisiin ihmisiin. Vanilla Ice on lähivuosina puuhaillut oman The Vanilla Ice Project -remonttiohjelmansa parissa. Televisio-ohjelmasta aletaan piakkoin kuvaamaan jo kolmatta kautta.

Amerikkalaisräppärin ja DJ Earthquaken tekemä kappale Ice Ice Baby on vuosien varrella ihastuttanut Britney Spearsin lisäksi monia muitakin. Queenin ja David Bowien Under Pressure -kappaleen bassosovituksella höystetty kappale on ensimmäinen rap-kappale, joka ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Kappale on myös äänestetty VH1-kanavan yleisöäänestyksessä 1990-luvun 29. parhaimmaksi kappaleeksi.